Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

A Szamos Outlet webáruház kezdetben, kizárólag Szamos Kölyök termékeket forgalmazott. Cégünk víziója, hogy a fejlődő, apró lábacskákra jó minőségű cipő kerüljön, mindez persze pénztárcát kímélő módon, ezzel igyekszünk a szülőknek is kedvében járni.

A webáruházban található Szamos cipők egyenesen a Szamos cipőgyárból érkeznek és azokat Outlet áron kínáljuk azoknak a szülőknek, akik prémium kategóriás lábbeliket keresnek a kicsiknek. A hangsúlyt nem az adott évi aktuális modellekre helyeztük, sokkal inkább azokra a gyerekcipőkre, ahol outlet árakat tudunk kínálni a kedves vásárlóinknak.

Emellett igyekszünk eleget tenni a felkéréseknek és javaslatoknak, így más méltán népszerű gyerekcipő márkával is bővítettük, illetve folyamatosan bővítjük a kínálatunkat, így már ezen márkák termékei közül válogathatsz nálunk, mint a D.D. Step, Ponte20, GEOX, Memo és persze a Szamos Kölyök.

Ha gyerekcipőre van szükséged állunk rendelkezésedre üzletünkben Nyíregyházán, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken